RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tørum taus om fremtiden

Sist oppdatert:
- Jeg duger som begge deler, sier RBK-trener Knut Tørum. Han har trolig bare tre kamper igjen som hovedtrener.

ODD STADION (Nettavisen): ODD GRENLAND-ROSENBORG BK 0-4:

Den tidligere RBK-assistenten har ledet trønderne til seks strake serieseiere de siste ukene. Mot Odd Grenland i Skien gjorde han det med stil. Om han fortsetter som sjef, er han imidlertid ikke så veldig lysten på å snakke om.

Diskuterer med formannen
- Kan du si noe om hvem som er hovedtrener i Rosenborg når sesongen går mot slutten? Er det Per-Mathias Høgmo som tar over igjen?

- Formann Terje Svendsen og Per Mathias snakker sammen om dette. Når de har avklart situasjonen, er jeg ganske sikker på at dere får svar, sier Tørum.

Men etter det Nettavisen kjenner til, vil Tørum etter all sannsynlighet kun lede tre RBK-kamper til som hovedtrener.

- Har du flere enn tre kamper igjen som sjef?

- He he. Det får du ta som sagt ta med Svendsen, svarer han.

- Jobbet med seg selv
- Hvordan har det vært og ikke hatt med Høgmo i trenerstallen?

- Høgmo har vært syk og det må vi forholde oss til. Han har jobbet med seg selv, samtidig som vi har jobbet med laget, sier Tørum til Nettavisen.

- Føler du deg som en evig assistent?

- Vel, jeg har vært hovedtrener her en stund, og det samme i Moss i fjor. Så jeg synes nå at jeg duger til begge deler, smiler han.

Vil avgjøre
Og mannen har grunn til å smile. Nettavisen har forgjeves fortsøkt å få en kommentar fra Svendsen om Tørums fremtid, men begge to brukte nok heller tiden på en rolig, men fortjent feiring på et av Skiens hoteller etter kampen.

Rosenborg er i ferd med å feste grepet helt i toppen, og akter å bli der. Kaptein Roar Strand sier at det meste er opp til dem selv.

- Det ser ut som vi har sjansen til å avgjøre dette på egenhånd, sier Strand som ramset opp lista over lagkamerater han var fornøyd med.

- Spesielt Steffen (Iversen) viste klasse i dag, understreker kaptein-Strand, og roser spissen som startet scoringsfesten tidlig i første omgang.

Resten av målene kom på rappen av Jan Gunnar Solli og Marek Kapara ti minutter ut i andre omgang. Mens Yssouf Kone dunket inn 4-0 på straffe to minutter før slutt.

Ikke skuffet Sandstø
Odd-trener Arne Sandstø så ikke ut til å være så veldig lei seg, til tross for det stygge tapet.

- Kommer du til å «dra en Rune» nå, og bare si «glem det!» til guttene dine?

- He-he. Nei, vi skal gå igjennom kampen i morgen, så får fokusere på resten av sesongen og satse på at vi når Royal League-plassen til slutt, sier Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere