RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trygg ble overtidshelt

Foto: Jarl Erichsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Og mener samtidig at borteformen til Oilers er på vei.

LILLEHAMMER - STAVANGER 1-2 (Etter spillforlengelse):

Torsdag var det duket for toppoppgjør i Get-ligaen i Kristins Hall på Lillehammer. Hjemmelaget var verter for et Stavanger-lag som har vært overlegne hjemme i Siddishallen denne sesongen, men som har slitt på bortebane. Utgangspunktet før kampen var at lagene sto med à poeng helt i toppen av tabellen med Stavanger på 3.-plass og Lillehammer på den påfølgende.

Jevnt
Etter 60 spilte minutter var det ingenting som skilte lagene. Tomi Pöllänen ga hjemmelaget fem minutter ut i midtperioden, mens Petteri Lotila utlignet for bortelaget etter fem spilte minutter av den siste perioden.

Dermed ble det overtid i det jevne oppgjøret, og der tok bortelaget det siste stikket. Etter to spilte minutter tok landslagsspilleren Marius Trygg (32) saken i egne hender. Etter godt offensivt spill av siddisene fikk Trygg fyrt av et skudd som keeper reddet, men returen satte han selv i kassa.

- Helt sykt deilig å se den gå i mål, sa en lykkelig Trygg til Nettavisen etter kampen.

- Det er sterkt å slå Lillehammer på bortebane. Lillehammer har vært med i toppen av norsk hockey i flere år nå. De er godt organisert, og vi visste det kom til å bli en jevn kamp.

Dårlig med landslagsspill
Overtidshelten mente samtidig at borteformen har bedre seg de siste kampene.

- Vi har ikke helt løst koden ennå, men vi er blitt bedre på bortebane. Det er bare det som skiller oss fra å være helt i toppen. Men dette var en skikkelig lagseier.

Trygg har slitt med skade det siste året, og regner derfor ikke med å være en del av troppen som skal være med å kjempe om en plass i OL når kvalifiseringen setter i gang på Jordal Amfi 8. januar.

- Jeg blir nok ikke tatt ut. Jeg har vært skadet for lenge. Jeg får heller satse på å komme sterkere tilbake, avslutter Trygg.

Øvrige resultater fra Get-ligaen, torsdag:
Frisk Asker - Sparta 1-5
Furuset - Comet 0-5
Lørenskog - Vålerenga 3-5
Stjernen - Storhamar 4-2

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere