Gå til sidens hovedinnhold

Trygg ble overtidshelt

Og mener samtidig at borteformen til Oilers er på vei.

LILLEHAMMER - STAVANGER 1-2 (Etter spillforlengelse):

Torsdag var det duket for toppoppgjør i Get-ligaen i Kristins Hall på Lillehammer. Hjemmelaget var verter for et Stavanger-lag som har vært overlegne hjemme i Siddishallen denne sesongen, men som har slitt på bortebane. Utgangspunktet før kampen var at lagene sto med à poeng helt i toppen av tabellen med Stavanger på 3.-plass og Lillehammer på den påfølgende.

Jevnt
Etter 60 spilte minutter var det ingenting som skilte lagene. Tomi Pöllänen ga hjemmelaget fem minutter ut i midtperioden, mens Petteri Lotila utlignet for bortelaget etter fem spilte minutter av den siste perioden.

Dermed ble det overtid i det jevne oppgjøret, og der tok bortelaget det siste stikket. Etter to spilte minutter tok landslagsspilleren Marius Trygg (32) saken i egne hender. Etter godt offensivt spill av siddisene fikk Trygg fyrt av et skudd som keeper reddet, men returen satte han selv i kassa.

- Helt sykt deilig å se den gå i mål, sa en lykkelig Trygg til Nettavisen etter kampen.

- Det er sterkt å slå Lillehammer på bortebane. Lillehammer har vært med i toppen av norsk hockey i flere år nå. De er godt organisert, og vi visste det kom til å bli en jevn kamp.

Dårlig med landslagsspill
Overtidshelten mente samtidig at borteformen har bedre seg de siste kampene.

- Vi har ikke helt løst koden ennå, men vi er blitt bedre på bortebane. Det er bare det som skiller oss fra å være helt i toppen. Men dette var en skikkelig lagseier.

Trygg har slitt med skade det siste året, og regner derfor ikke med å være en del av troppen som skal være med å kjempe om en plass i OL når kvalifiseringen setter i gang på Jordal Amfi 8. januar.

- Jeg blir nok ikke tatt ut. Jeg har vært skadet for lenge. Jeg får heller satse på å komme sterkere tilbake, avslutter Trygg.

Øvrige resultater fra Get-ligaen, torsdag:
Frisk Asker - Sparta 1-5
Furuset - Comet 0-5
Lørenskog - Vålerenga 3-5
Stjernen - Storhamar 4-2

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter