*Nettavisen* Sport.

Trygg forlater Färjestad

Foto: www.färjestadsbk.se

Mats Trygg forlater trygge omgivelser i Färjestad og reiser til fri bil, fri leilighet og nettolønn i Tyskland.

12.04.05 15:05

Mats Trygg (28) har vært i Färjestad i seks år, og vant SM-gull med Karlstad-klubben i 2002. I år ble laget slått 4-1 av Västra Frölunda i SM-finalen. Mandag ble det offentliggjort at nordmannen forlater Färjestad.

- Det har vel vært klart et par ukers tid. Vi ville ikke gå ut med det før det før finalespillet var over, sier Mats Trygg til TV 2 Nettavisen.

Nå blir han lagkamerat med Martin Knold i Iserlohn Roosters. Tyskerne tilbyr fri bil og leilighet, samt nettolønn.

- Jeg gleder meg. Nå har jeg vært her i seks år, og kjenner at det kan bli godt med en ny utfordring. Jeg har selvfølgelig pratet med Knold. Det var også med på å gjøre beslutningen enklere. Jeg kjenner han fra før, og han trives så godt i klubben at han har skrevet under på en ny toårskontrakt. Det er et stort pluss at han er der, forteller Trygg.

Nå skal han slappe av et par dager, før han torsdag møter det norske laget på Gardermoen og reiser til Ungarn og B-VM. Trygg spiller med andre ord ikke landskampene mot Danmark tirsdag og onsdag.

- Jeg kommer til å møte laget på flyplassen på torsdag, når vi drar ned til Ungarn. Oppladningen kunne ikke blitt bedre, egentlig. Jeg får et par dager hvile, og trener med laget fredag og lørdag og spiller den første VM-kampen søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag