Trygg og Färjestad til semifinale

Mats Trygg og hans lagkamerater i Färjestad måtte slite lenge, men de sikret til sist fjerde stikk mot Luleå og semifinalebillett.

Etter å ha vunnet de tre første kvartfinalene, tapte de den fjerde, og tirsdag ledet Luleå 1-0 etter to perioder. Men med 4-0 i den siste gikk Karlstad-laget videre.

Trygg var en av åtte spillere som måtte sone utvisning etter et masseslagsmål i 1. periode, like etter at Luleå tok ledelsen.

Per Åge Skrøder scoret det viktige tredje målet da HV71 vant 5-3 over MoDo og tok ledelsen 3-2 i best av fem kamper. Hjemmelaget sjokkåpnet, og Skrøders 3-0 etter 8.14 avgjorde mye.

Gjestene tok seg inn i kampen, men kom aldri nærmere enn ett mål (4-3 i siste periode). HV71 har nå to matchballer, på bortebane torsdag og eventuelt hjemme i Jönköping lørdag.

Martin Knold hadde assist på Linköpings utligningsmål til 1-1 mot Timrå i slutten av 1. periode, men det målet ble lagets siste hurra denne sesongen. Kent Manderville ga Timrå 2-1-seier med scoring fem minutter før slutt, og laget går videre med 4-1 i kamper.

Fjorårsmester Västra Frölunda var fra før semifinaleklar etter fire strake seirer mot Djurgården.

(NTB).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag