RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trygg takker trolig nei

Mats Trygg har fått et tilbud fra Malmö, men velger trolig å bli i Färjestad. - Men jeg har ikke bestemt meg helt ennå, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mats Trygg har ett mål og fire assists så langt i B-VM, og regnes for å være Norges beste back. Forrige helg ble han tapende SM-finalist med Färjestad, denne uka skal han hjelpe Norge til A-VM.

Overfor TV 2 Nettavisen bekrefter han at han sitter på et tilbud fra Malmö.

- Ja. Jeg har en agent som jobber for meg. Det var litt usikkert en stund, ettersom jeg ikke hadde fått noe tilbud fra Färjestad. Men nå har jeg fått det, sier Trygg.

- Jeg har ikke bestemt meg endelig ennå. Jeg har lagt det på is til etter turneringen. Men jeg regner med å bli i Färjestad.

27-åringen tror Norge har en god sjanse mot Hviterussland i søndagens finale. Han mener dagens landslag er det beste han har spilt på.

- Det virker som vi har en bra bredde i troppen. Alle er med og bidrar. Jeg kan ikke se at vi har hatt et bedre lag noen gang tidligere. Hviterussland tror jeg faktisk kan passe oss bra. De vil sikkert føre kampen, og vi liker å kontre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere