RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trygg vil stoppe Skrøder

Mens Per-Åge Skrøder fikk masse ros etter den første kampen i SM-finalen i ishockey, fikk Mats Trygg kjeft. Nå vil Färjestad-backen stoppe Skrøder i neste finalekamp.

Allerede torsdag får Mats Trygg sjanse til å revansjere seg for glippen han hadde i forkant av Per-Åge Skrøder og HV 71s 1-0-mål. Trygg mistet pucken i egen sone. Det førte til at Kalle Sahlstedt fikk spilt pucken til Per-Åge Skrøder som scoret.

Vært med
- Sola sto nå opp i dag også, selv om jeg gjorde den glippen i går. Det irriterer meg at det skjedde, men jeg kan ikke gå rundt og tenke for lenge på det som har skjedd. Jeg har tross alt vært med en del år nå, og graver meg ikke ned.

- Det er en klar fordel at kampene kommer så pass tett som de gjør. Det er bare å ta nye tak og komme igjen. Det er ny kamp allerede i morgen, understreker Mats Trygg til TV 2 Nettavisen.

Vil ha revansje
Han føler ikke noe ekstra irritasjon ved at det var en annen nordmann som utnyttet glippen hans. Men Trygg bedyrer at han skal stoppe landslagskompisen bedre neste gang.

- Jeg vil helt klart ha revansje nå. Jeg får forsøke å tackle ham litt hardere. Han skal i alle fall ikke få sånne gavepakker. Jeg føler at vi i Färjestad har mer å gå på. Og vi har god sjanse til å vinne i morgen.

- I går var de rappere og piggere enn oss, og det vant de på. På hjemmebane bør vi i langt større grad gå ut og styre hendelsene, understreker Trygg.

Torsdag blir det nytt møte mellom HV 71 og Färjestad. Denne gangen på HVs hjemmebane i Jönköping.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere