*Nettavisen* Sport.

Tsjekkias kaptein: - Ønsket ikke Norge

Kaptein Tomáš Galásek var ikke glad da han fikk vite at laget skal spille mot Norge.

14.10.05 22:11

- Norge er et lag jeg ikke ønsket. Det er ikke tale om at vi skal undervurdere dem, sa Galasek til tsjekkisk tv fredag.

- Siste kampen avgjør
Trener Karel Brückner har ikke sett norske landslaget spille på en stund, men han husker at det er en tøff motstander med spillesystem som ikke passer det tsjekkiske laget. Han har allerede begynt å skaffe opplysninger og opptak av tidligere norske kamper. Han er fornøyd med at Tsjekkia spiller den avgjørende kampen hjemme.

- I 80 prosent av tilfellene er det siste kampen som blir avgjørende, sier Brückner til den tsjekkiske avisen Lidove Noviny.

Brückner sier videre at det er vanskelig å si hvordan Norge vil spille og om det blir en vanskelig kamp, men han vet at de spiller et 4-5-1-system som er veldig farlig.

- Hardt og aggressivt
Tomáš Rosicky sier at det var vanskelig å kommentere Norge fordi han ikke vet så mye om laget.

- Mange nordmenn spiller i England, så det blir nok hard og agressiv stil. Men jeg tror på tsjekkisk seier, sier Rosicky til den tsjekkiske avisen MF Denes.

Vladimir Smicer og Rosicky ønsket seg aller minst Sveits, og ville helst spille mot Slovakia. De endte med Norge som de mener er et bra kompromiss. Det var ikke så stor forskjell mellom Norge, Sveits og Slovakia, sier duoen til MF Denes.

Tomáš Rosicky sier det blir veldig viktig for laget at Vratislav Lokvenc, Milan Baroš og Marek Jankulovsky blir klare for å spille etter skadene. Men det er en ulempe at Jan Koller ikke kan spille etter en korsbåndskade.

Annonsebilag