RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Petr David Josek / AP / NTB scanpix

Tsongas drøm ble knust

Slått ut av Paris Masters.

Frankrikes beste tennisspiller Jo-Wilfried Tsonga fikk drømmen om plass i verdenstourfinalen knust da han tirsdag ble slått ut av Paris Masters.

Tsonga hadde to matchballer før en dobbeltfeil i tiebreak i avgjørende sett sendte Kei Nishikori videre til åttedelsfinalen.

Selv om han greide 18 serveess, tapte Tsonga 6-1, 6-7, 6-7.

– Jeg kunne slått mange spillere i dag, men han spilte svært stolid, sa Tsonga, som medga at han ikke er i sin beste form.

– Egentlig skulle jeg ikke vært her. Vi lurte på om jeg skulle gi meg for sesongen, men jeg besluttet å prøve å fullføre. Jeg kom ikke til verdenstourfinalen, men jeg gjorde et forsøk, sa han.

Nishikori, som er Asias høyest rangerte spiller, møter sin tredje franskmann på rad når Richard Gasquet står imot i neste runde.

Gasquet klamrer seg til den åttende og siste plassen i verdenstourfinalen. Tsonga er ute av bildet, men Milos Raonic kan skyve ut Gasquet om han gjør det godt denne uken.

I tirsdagens siste kamp måtte verdenstoer Novak Djokovic spille tiebreak i første sett før han slo ut kvalifiseringsspiller Pierre-Hugues Hubert 7-6, 6-3.

Djokovic holdt liv i håpet om å avløse Rafael Nadal som verdensener før årsskiftet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere