Gå til sidens hovedinnhold

Tsongas drøm ble knust

Slått ut av Paris Masters.

Frankrikes beste tennisspiller Jo-Wilfried Tsonga fikk drømmen om plass i verdenstourfinalen knust da han tirsdag ble slått ut av Paris Masters.

Tsonga hadde to matchballer før en dobbeltfeil i tiebreak i avgjørende sett sendte Kei Nishikori videre til åttedelsfinalen.

Selv om han greide 18 serveess, tapte Tsonga 6-1, 6-7, 6-7.

– Jeg kunne slått mange spillere i dag, men han spilte svært stolid, sa Tsonga, som medga at han ikke er i sin beste form.

– Egentlig skulle jeg ikke vært her. Vi lurte på om jeg skulle gi meg for sesongen, men jeg besluttet å prøve å fullføre. Jeg kom ikke til verdenstourfinalen, men jeg gjorde et forsøk, sa han.

Nishikori, som er Asias høyest rangerte spiller, møter sin tredje franskmann på rad når Richard Gasquet står imot i neste runde.

Gasquet klamrer seg til den åttende og siste plassen i verdenstourfinalen. Tsonga er ute av bildet, men Milos Raonic kan skyve ut Gasquet om han gjør det godt denne uken.

I tirsdagens siste kamp måtte verdenstoer Novak Djokovic spille tiebreak i første sett før han slo ut kvalifiseringsspiller Pierre-Hugues Hubert 7-6, 6-3.

Djokovic holdt liv i håpet om å avløse Rafael Nadal som verdensener før årsskiftet. (©NTB)

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken