Gå til sidens hovedinnhold

TT Crown løsningen i vrien lunsj?

TT Crown bokførte karrierens andre seier da hun gjestet Drammen sist. Vi har god tro på at hoppa gjentar bedriften i dagens lunsj på samme arena.

Klikk her for å se våre V5-forslag

3 TT Crown (V5-5) har vist klar fremgang de siste ukene. Telemark-hesten er kjapp fra start og sikter inn teten direkte. Derfra lar hun seg neppe stoppe. Skulle hun måtte vandre utvendig kan oppgaven bli adskillig tøffere, men vi tror meget offensive Tom Erik Solberg får nok fart på hoppa til at han kan legge inn foran de andre før den første svingen. 5 L.O.Zonett Scott var forbedret etter lang pause sist og kan være hesten å slå sammen med 2 Novo Perfect som kan mye, men som skuffet sist.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Tirsdagens oddstips: Satser på få Vålerenga-mål

4 Kosak blir vårt førstetips i V5-innledningen. Fredrikstad-hesten har kun en seier på 32 forsøk, men kan ikke få en billigere oppgave enn dette. At vallaken har hatt en pause ser vi på som en fordel siden han skuffet sist. Nå er beatteriene ladet for sønnen til Sjefen. 10 Løve Pål var bedre enn noensinne da han klatret til topps i Skien sist. Hemmes av spor i andre rekke og risikerer å måtte gjøre mye av grovjobben selv. Med klaff er han seiersaktuell. 5 Kipalill er variabel. På sitt beste kjemer hun garantert i toppen, men viljen er ikke alltid på topp der i gården.2 April Gnist har vært skadeforfulgt. Dukker opp etter lang pause, men skal voktes direkte i billig konkurranse. Han er usikker, men flyr fort i feilfri utgave. 5 Lundhaug Lars kan vinne. Tung bane kan være en fordel for den eierkjørte tiåringen. Han gikk godt i seiersløpet tidligere i sesongen. 6 Markant og 1 Tandbergstjerna er noe for de som fisker på dypt vann. Ingen av de er kjent for å vinne, men duoen later til å holde fin form.

A.B. Lom'n senker Tekno Prinsen?
To hester skal normalt rekke. De holder høy klasse i sitt grunnlag 11 A.B.Lom'n og 2 Tekno Prinsen. Vi holder A.B. Lom'n som den sterkeste av de to, men han har trukket et kompilsert startspor. Likevel besitter han en slik styrke at motstanderne skal få litt å bryne seg på. Eirik Høitomt sender nok Tekno Prinsen til tet. Han er god til å forsvare seg og vi gleder oss til nappetaket favorittene i mellom. En liten luring for de som ønsker en tredjehest. 4 Garli Eld har hatt pause. Han er veldig god på sitt beste og kan ventes veldig skjerpet i dag. 3 Romhus Frigg'n dukker nok også opp langt fremme.

Duket for en oddsbombe?
Et frekt vinnertips i V5-3. 10 Secret Admirer har størst kapasitet av alle. Vi har god tro på at den vanskelige vallaken blåser rundt alle i enkelt selskap, vel og merke feilfritt. Vi snakker om en riktig oddsbombe om han tar seg til topps. 6 See Me Smile er kapabel. Viste seg sterkt forbedret på Jarlsberg i den siste starten. 1 Shakira Spur holder teten, men vi er ikke helt sikre på at hoppa kan greie å holde skansen inn og ta sin første seier. 4 Stand Alone er vanskelig og blir i dag amatørkjørt. Skulle Hans Gunnar Hogsnes berge hingsten rundt svingene kan det gå veien. 8 Giant Profiti vant i billig lag på Kloster 11. februar. Var ikke like bra på samme bane gangen etter.

Bua Elden kan ta sin første
8 Ramstad Knerten (V5-4/DD-1) står vanskelig til, men vi holder Harestua-hesten for å være den beste i feltet. 1 Bua Elden har aldri vunnet, men står nydelig inne i løpet fra perfekt utgangsposisjon. En liten pause kan dessuten ha gjort susen. 5 Bøs får mange tilhengere i dag. Han kjempet iherdig sist, men drar ikke fordel av distanseøkningen. 11 Føynlands Donna er galopplysten. Skulle hun finne på å gå feilfritt kan hun absolutt stikke av med hovedgevinsten. 2 Kvams Troll er ute i lettere selskap enn hva han pleier å være. Fra nydelig spor kan han overraske sammen med 3 Fin Morild som trener positivt.

Trykk her om du ønsker å se våre tre V5-forslag til dagens lunsjtrav. Du kan også se våre DD-forslag ved å trykke her .

Kommentarer til denne saken