Få kunne sett for seg at det var Liverpool-målvakt Alisson Becker som skulle ende opp med å bli den store helten da han tok den lange veien opp på corneren, fem minutter på overtid i kampen mot allerede nedrykksklare West Bromwich.

Brasilianeren steg imidlertid til værs og headet på utsøkt vis inn målet som kan vise seg å bli avgjørende for Liverpool i kampen om å få plass i neste års Champions League.

Les også: Ferdinand om Solskjær-elev: - Han trenger å bli satt sammen med riktig spiller

Manchester-lagene har allerede sikret seg en topp fire-plassering, mens Liverpool er laget som etter alle solemerker vil kjempe med Leicester og Chelsea om de to siste plassene, når det gjenstår to kamper.

Merseyside-klubben har fortsatt tre poeng opp til Leicester og ett poeng opp til Chelsea, men ettersom de to møter hverandre i neste runde er Liverpool i kontroll over egen Champions League-skjebne.

- En fantastisk heading

En som nødvendigvis ikke var like fornøyd etter Alissons høydramatiske scoring er Thomas Tuchel.

- Jeg kom hjem på ettermiddagen, skrudde på fjernsynet og så at det var 1-1. Da tenkte jeg: «Å, det hadde ikke vært et dårlig resultat». Da var jeg litt overtroisk og fulgte ikke med videre, sier Tuchel ifølge Liverpool Echo.

Og fortsetter:

- Senere sjekket jeg telefonen min i det 95. minutt, og det var fortsatt 1-1. Jeg sjekket telefonen ett minutt senere og innså at det å være overtroisk ikke alltid fungerer, eller kanskje var det jeg som gjorde feil dersom det faktisk fungerer!

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Chelsea-manageren er imidlertid fortsatt klar over at laget hans vil klare å kvalifisere seg til CL dersom de vinner sine to siste kamper. Selv om han drømte om en hjelpende hånd fra WBA da han fant ut at det gikk mot uavgjort.

- Fortsatt i våre hender

- Som jeg har sagt, så gjør det ikke akkurat ting kjedelig. Det var en fantastisk heading i det siste minuttet. Jeg så det i dag og det gjør ting ganske interessant og jevnt. Men det er fortsatt i våre hender.

Allerede tirsdag kveld kommer Leicester på besøk til Stamford Bridge, og Tuchel er nok lysten på revansje etter finaletapet i FA-cupen for Brendan Rodgers mannskap på lørdag. Han er imidlertid tydelig på at tapet der ikke hadde noe å si for hvilken posisjon laget er i nå med tanke på tabellplassering.

- Noen spurte meg etter finalen om det var et stort tilbakeslag, men nei, det var Arsenal-kampen. Det er vår feil at det er så jevnt igjen. Vi lot døra stå åpen og Liverpool tok foten inn. Det er det de gjør, sier Tuchel.

- Vi må fokusere igjen i dag, glemme de andre resultatene og stole på oss selv, fordi vi er i en heldig situasjon hvor vi kan stole på oss selv og ikke se på andre baner, sier han.

Chelsea - Leicester har kampstart klokken 21.15 og kan følges direkte i Nettavisens livesystem.