*Nettavisen* Sport.

Tufte fortsatt i tenkeboksen: 17. mai-markering før OL-avklaring

 

Det er ennå ikke avklart om Olaf Tufte satser mot OL i Tokyo neste sommer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Roveteranen Olaf Tufte (44) har ennå ikke tatt avgjørelsen om han fortsetter karrieren og satser mot OL i Tokyo neste år.

Han la karrieren litt på vent da det ble klart at OL i Tokyo i år ble flyttet ett år fram i tid. Han var kvalifisert i den norske dobbeltfireren og klar for sitt sjuende OL.

De planene ble brått endret med utsettelsen av sommerlekene på grunn av koronapandemien.

– Den store planen var jo at 1. august 2020, da er jeg ferdig å ro. Da skulle jeg tilføre mer av meg selv til firmaene mine. Nå forsvant den planen, og da må man tenke seg godt om, sa Tufte i et intervju med NTB i slutten av mars.

Han har vært snart to måneder i tenkeboksen. I den tiden har han hatt nok å gjøre med sine firmaer og å få kornet i jorda.

– Hvordan er situasjonen rundt ny satsing, og eventuelt når kan vi vente den gledelige beskjeden om at du kanskje satser videre, spurte NTB i en tekstmelding onsdag.

44-åringen svarte med et smilefjes.

– Hvordan skal vi tolke det?

– At dere må stille dere i kø når det gjelder den avgjørelsen. Det skjer uansett ikke på denne siden av 17. mai, svarte Tufte.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag