Gå til sidens hovedinnhold

Tunet løp fra Greåker

Tunets innebandyherrer slo Greåker 11-2 mandag kveld. Dermed står det 2-1 i kamper totalt i kvartfinaleoppgjøret. Onsdag kan laget bli klar for semifinale.

HØYENHALL: Tunet tapte første kvartfinalekamp forrige uke mot Greåker etter at kampen gikk til sudden death. I går fikk de revansje da de vant 9-6 i Tindlundhallen, mens de i dag hadde få problemer da de vant hele 11-2 mot et slitent lag fra Østfold. Dermed har laget to matchballer til å nå semifinalen.

Mye på lager

Første periode var preget av to lag som spilte med høyt tempo og forsvarte seg godt. Tunets tidlige ledelse ble utlignet kjapt, før vertene igjen scoret, og gikk til første pause med 2-1.

I andre periode var det Greåker som scoret først, mens Tunet scoret tre mål til før perioden var over.

I siste periode var det ingen tvil om at det var Tunet som skulle trekke det lengste strået, og Ole Mossin Olesen holdt målshow med tre kjappe scoringer på rad.

Trener Andre Sveen var strålende fornøyd med arbeidsinnsatsen laget la ned i denne kampen.

– I dag sitter taktikken. De bruker få spillere, mens vi rullerer mye. På slutten ser vi at de er veldig slitne og de orket rett og slett ikke å ta de ekstra tunge løpene som kreves i slike kamper, sier han.

Han mener at de nå får betalt for all treningen de har lagt ned.

– Vi er mye bedre trent enn Greåker. Dessuten spiller vi på flere folk enn de. De brukte vel sin tredjerekke i fire trekk, mens vi rullerte med alle mann, sier Sveen.

Semifinaleklar onsdag?

Allerede onsdag drar Tunet til Tindlundhallen, og med seier er laget klar for semifinale.

– Vi kommer til å kjøre samme taktikk der som i dag. Vi er et lag man kan regne med når vi viser det. Det vi er gode på innsats og vilje. Vi er ikke et lag som skal tro at vi kan spille ut motstanderen fra start, sier Sveen.

Kaptein Ole Mossin Olesen er ikke i tvil, laget skal nå semifinalen.

–Nå er det en kjempefordel til oss. Vi har trent knallhardt siden mai for å spille i sluttspillet. I dag viser vi at vi er bedre trent enn Greåker, sier Mossin Olesen.

Selv om han ble toppscorer med fire mål denne kampen er han ikke imponert over egen innsats.

– Jeg syns jeg spilte dårlig i dag. Det er mange andre som viser seg frem og spesielt defensivt gjør vi en god jobb, sier kapteinen.

Han ble også et offer for flere episoder der han ble tatt ekstra hardt ute på banen av Greåkers spillere.

– Jeg merker at de har en plan for å ta meg. De prøver å psyke meg ut, men heldigvis har vi mange andre gode spillere her. Jeg prøver bare å le av det ute på banen når det går ekstra hardt for seg, sier Ole Mossin Olesen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen