RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tung helg for Suzann

Foto: EPA/Scanpix
Suzann Pettersen fikk aldri helt sving på køllene under årets første major-turnering. Det gjorde derimot Karrie Webb.

Webb slo Lorena Ochoa i playoff i helgens Kraft Nabisco Championship. Webb begynte avslutningsdagen hele sju slag bak Ochoa, men kom seg i nærheten med en glimrende eagle på det 16. hullet. Og da hun senket en birdie på det første omspillshullet, var saken klar for den australske jenta.

Dermed kunne hun innkassere 270.000 dollar.

Michelle Wie ble nummer tre sammen med Natalie Gulbis.

Annika Sørenstam, som stadig vekk jager en Grand Slam - alle fire majortitlene i en og samme sesong - må dermed vente enda ett år før hun kan iverksette jakten igjen. Hun ble til slutt nummer seks.

- Jeg har jobbet så hardt og ikke fått veldig mye igjen for det de siste årene. Det siste slaget var bare helt enormt. Jeg kommer alltid til å huske det, sa Webb etter triumfen, ifølge BBC.

For Suzann Pettersens del ble det en tung helg. Hun kom seg aldri under banens par, og avsluttet turneringen med en 74-runde. Totalt ble hun nummer 40, og det fikk hun 9763 dollar for.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere