RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tung straff for NHL-stjerne

Lockouten i NHL har satt sine spor hos flere av stjernene i hockeyligaen. For Keith Tkachuk er det blitt litt flere spor enn klubbledelsen i St. Louis liker.

Nå er stjernen utestengt av laget, fordi han er er for tjukk.

Om lag halvparten av NHL-stjernene valgte å holde formen ved like i alternative ligaer da lockouten holdt på. Keith Tkachuk var ikke en av dem. Han valgte å ta det med ro hjemme i Boston. Men friåret har satt sine spor.

Da han fredag ble undersøkt av leger på treningsleiren til St. Louis, kom dommen: han er utestengt inntil videre. Han får heller ingen lønn.

Blues har ikke gitt noen offisiell grunn til utestengelsen, men flere aviser i Nord-Amerika forteller at Tkachuk kom direkte feit til treningsleiren. Det blir til en viss grad bekreftet av trener Kitchen.

- NHL-spillere må komme i form til treningsleiren. Keith har vært strålende tidligere og fulgt vårt program. Lockouten har vært vanskelig for mange, og spillerne har vært frustrerte. En del har ikke klart å holde seg i form, sier han, ifølge Aftonbladet.

Tkachuk er en av de beste goalgetterne i NHL-historien. Han har scoret 431 mål på 856 NHL-kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere