Gå til sidens hovedinnhold

Tunge Lyn tapte

Stinne av trening var det ikke allverden Lyn presterte i fredagens 1-2 kamp mot Strømsgodset på Kadettangen.

Sandvika: Vi bærer preg av at vi er inne i en tung treningsperiode, og jeg ser at gutta er tunge i beina. Men det er helt sikkert likt for Strømsgodset, sier Henning Berg.

Førsteomgangen var bånn i bøtta fra Lyns side. Spesielt offensivt var det syltynt. Samarbeidet mellom Espen Hoff og Odion Ighalo fungerte dårlig. Nigerianeren gik enten i offside eller så driblet han seg bort.

For vår del ble det litt annet å se i forhold til pasninger og timing, sier Berg.

Stygge feil

Nå var ikke de to baklengsmålene Lyn dro på seg før pause noe å skryte av heller.

På 0-1 målet bommer nærmest keeper Eddie Gustafsson på ballen, og Steffen Nystrøm kan trille ballen i åpent mål.

0-2 målet kom etter at Mads Dahm klarerte en heading rett ut til en umarkert Stian Ohr på 16-meterstreken. Han smelte til på direkten via et Lyn-bein og i mål.

Lyns nye islending, Theodor Elmar Bjarnason (eks. Celtic), var et lite lyspunkt før pause. Kvikk i beina og med stor løpskapasitet kan han bli en solid forsterkning for Lyn.

En veldig spennende spiller, sier Berg.

Trenger Ijeh

Lyn satte inn Magnus Powell og Dylan McAllister på topp etter pause, og Powell reduserte til 1-2 på en fin scoring med hodet.

Likevel er det ikke noen tvil om at Lyn trenger en ny spiss, og så lenge Peter Ijeh ikke er solgt fra Viking så er det håp.

Vi har blitt enige om at ikke jeg skal kommentere spillerkjøp, og jeg jobber videre med de spillerne vi har i dag. Og stallen er god den, sier Berg.

Badivuku skadet

Når det gjelder unggutten Krenar Badivuku fra Frigg så hadde han maks uflaks for noen dager siden. Han dro på seg et tretthetsbrudd i beinet, og er borte fra fotball i fem-seks uker.

Det er ikke optimalt når du ikke har skrevet under kontrakt med Lyn.

Vi håper at vi får skrevet kontrakt med Krenar, sier Henning Berg.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis