*Nettavisen* Sport.

Tungt skyts fra Gottling

Foto: Hesteguiden.com

Dyktige Per Gottling har to fine vinnersjanser i dagens lunsjtrav i Skien.

09.08.10 12:00

Klikk her for V5-forslag

Imponerte sist
9 O.K. Cowboyland (V5-3) var det nærmeste vi kom en banker i dag. På kapasitet er hun best. Hun var knallbra etter galopp i norgesdebuten. Hoppa har slitt med muskulære problemer i etterkant og er dessuten sprøytet i et kne. Hun fungerer tilfredsstillende i trening. Vi tror O.K. Cowboyland trekker det lengste strået. Garderes favoritten er det flere om beinet. 1 Wildcat U.S: traver fine løp hver gang. Fra perfekt startspor kan det være duget for hans maidenchip i dag. 10 Herr Feinschmecker var syk sist. Ser bedre ut nå og har møtt skarpere selskap enn dette. 2 More Victory holder full form og står gunstig til. Er en luring sammen med 6 Sledge Force som det lenge er snakket varmt om, men som enda ikke har fått til noe.

Dagens oddstips: I dag vinner Odd
Travtips Leangen: Vi byr på strålende tredjevalg

I V5-1 er det nok med tre hester. 4 Emiljan vinner trolig om han er som sist. Husk at denne hesten var blant landets mest lovende i fjor som treåring, men skader satte han kraftig tilbake. Nå er han i nærheten av det han skal være. Da er hingsten riktig god. 9 Overlover har vunnet løp og vært bra. Har dog ikke tatt seg ut og gått med bremsene på. Nå dukker han i løp for første gang som vallak. Obs! Ellers skal man være litt obs på 1 Amber Augustinu. Om man tar en nærmere titt på hennes siste løp så har hun en bedre oppgave denne gangen. Merk at Solberg valgte denne frmfor Overlover.

Tast her om du ønsker gratis eksperttips fra Sportsspill

Austevoll har favoritten
2 J.R.Playboy (V5-2) er en berettiget favoritt. Innsatsene i de siste løpene har vært upåklagelig. Spesielt sist synes vi seksåringen var bra. Står nydelig til i rett selskap i dag. 9 T.T. Va Bene ble fjerde i kval til Aktaion Grand Prix, mens han ble sliten i finalen. Denne gangen er det ned en klasse. 4 Delicious Daughter feilet direkte sist i et løp hun var favoritt.. Er normalt travsikker og skal strekes. 6 Mermaid's Magic laddes for tet. Får den posisjonen dersom Vidar Hop ønsker ryggløp med 1 Moore. Derfra kan Mermaid's Magig bli vrien å fange. Nevnte 1 Moore skuffet ved å ikke holde unna for Confidental sist etter å ha fårtt kjøre i lusetempo underveis. Ryggløp er trolig det beste over mellomdistanse.

Annonse: Grøstad byr på et sjokk på Klosterskogen

I DD-løpene kan det holde med få markeringer. 1 McGill (V5-4/DD-1) satt stengt med krefter sist. Forsvarer sporet og leder i dte lengste. Unngår han press den første runden er han en vinner. Han var veldig bra i Halle-debuten nest sist, men var også stri den dagen. Det kan han ikke tillate seg å være i dag. 4 Delmerica har egentlig en herlig fightervilje. Har hatt litt uflaks i det siste. Hun skal strekes i dag. 5 T.J. Square gjør noen pangløp inn i mellom. Sjansen om han viser seg fra denne siden i dag.

5 Stensvik Faksa (V5-5) er trolig en vinner direkte i Morten Louis Johansens regi. Den mannen er god til å forbedre hester. Ikke glem at hoppa viste sterke tendenser i fjor. 3 Frøen Balder først o gremst å slå. Han holder stålform og har stabilisert seg i det siste. Dessuten later det til at vallaken virker mer travsikker enn noensinne. 8 Trons Lomen spurtet gnistrende sist. Sikkert enda mer forbedret i dag,


Tast her for V5-forslag Ønskes DD-forslag tast her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.