*Nettavisen* Sport.

Tunnelbråk på Old Trafford

Foto: EPA/Scanpix

Manchester United og Blackburn-spillerne havnet i tottene på hverandre i spillertunnelen ved pause. Nå etterforskes episoden av det engelske fotballforbundet (FA).

26.01.06 09:38

Ifølge BBC kan de involverte spillerne nå vente seg straff for episoden som fant sted ved halvtid i onsdagens ligacupsemifinale mellom Manchester United og Blackburn på Old Trafford.

Blackburn-manager Mark Hughes gir Rio Ferdinand skylden for tumultene i spillertunnelen. Robbie Savage løp etter Ferdinand mot spillertunnelen og fikk raskt følge av mesteparten av lagkamerater, trenere og støtteapparat.

Sky Sports' kamera fanget opp bråket i spillertunnelen i noen få sekunder, før vaktene på Old Trafford fikk stoppet filmingen.

- Bråket startet fordi Rio hektet Robbie Savage da de var i ferd med å forlate banen - ikke spør meg hvorfor, sa Hughes etter kampen.

- Robbie spurte ham hvorfor han gjorde det, og så løp alle inn i tunnelen for å sørge for at det ikke skulle utarte seg, hevdet Hughes overfor Sky Sports etter kampen.

Men Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson avdramatiserer det hele.

- Jeg så aldri noe, prøvde Ferguson seg med overfor MUTV.

Det engelske fotballforbundet (FA) har ingen klare videobevis av tunnelbråket, men har likevel bekreftet at de har startet en etterforskning av episoden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.