Gå til sidens hovedinnhold

«Tusen takk, Thor»

- Du gjør virkeligheten større enn drømmen, skriver Dag Erik Pedersen. Les kjendisenes gull-SMS!

Her kan du lese sykkel- og andre idrettskjendisers varmeste gratulasjoner til Thor Hushovd etter VM-gullet i Australia.

Du kan også legge inn din personlige hilsen i kommentarfeltet under artikkelen!

Dag Erik Pedersen (3 etappeseirer fra Giro d'Italia): «Tusen takk, Thor - for at du gjør virkeligheten større enn drømmen. Virkeligheten: at du er verdensmester. Drømmen: at det er mulig å vinne uten doping. Jeg er stum av takknemlighet»

Jens Stoltenberg (statsminister): «Gratulerer med VM-gullet i sykling. En stor idrettsbragd»

Kurt Asle Arvesen (7 NM-gull, U23-gull): «Helt sykt bra! Har alltid sagt at du er en av de store. Dette understreker bare nok en gang det. Mesterstykke uten sidestykke. For meg er dette tidenes norske idrettsprestasjon!»

Lars Petter Nordhaug (NM-gull): «Gratulerer med fantastisk idrettsprestasjon. Kanskje den største i norsk historie. Dette er utrolig for norsk sykling og du er et gigantisk forbilde for alle norske syklister. Store som små! Kos dere med seieren i kveld»

Knut Anders Fostervold (temporytter): «Du er fantastisk, Thor! Kurt Asle og jeg sitter her og bare helt målløse. Dette er større enn noe annet vi har opplevd av norske idrettsprestasjoner og verdt hvert eneste sekund av en morsom våkenatt :) Hilsen Knut Anders, Kurt Asle og hyttegjengen!»

Øystein Pølsa Pettersen (ett OL-gull): «På vei til Livigno. Satt oppe fra halv sju, så ikke hele rittet. Men jeg bøyer meg i det berømte støvet! Gull er bra, men det er enda bedre at viser at man kan vinne uten dop. En stor seier for Thor, enda større for sykkelsporten. Rått!»

Dag Otto Lauritzen (OL-bronse): «Grattis Thor, grattis Grimstad og grattis Norge. Å i sava, dette var sinnssykt. Århundrets norske idrettsprestasjon! Gleder meg til å feire med deg når du kommer hjem. Sykkelhilsen Dag02»

Johan Kaggestad (treningsguru og sykkelekspert): «Årets idrettsprestasjon i Norge. For en triumf for ren sykkel! Johan»

Marit Bjørgen (tre OL- og fire VM-gull): «Jeg er mektig imponert :) Jeg gratulerer så mye :) Fikk ikke sett det live»

Tor Arne Hetland (ett OL- og tre VM-gull): «Var oppe to ganger i natt for å finne en TV som viste sykkel, men i gamle Øst-Tyskland er det visst sensur fortsatt. Gull fra VM i sykkel er helt rått. Man får som man har fortjent. Godt å se at man kan vinne noe i sykkel uten dop!»

Vibeke Skofterud (ett OL- og ett VM-gull): «Så reprise til frokosten. Skal ut å ha interval og han er til en enorm inspirasjon. Folk skjønner nok ikke rekkevidden av det han har gjort. Grattis :)»

Martin Johnsrud Sundby: «Jeg kan i hvert fall gratulere deg med å ha spolert alt som var igjen av spenning på hviledagen min. Søndagen var satt av til å se sykkel og drikke kaffe. Nå blir det bare jævlig mye kaffe ;)!!!!! Jeg er imponert til tusen, og håper det norske folk skjønner hvor stort dette er. Sykkel er en verdensidrett og kanskje den vanskeligste idretten i verden å nå opp i, rått at verdensmesteren er norsk!»

Christer Rake (sølv i NM): «Ikke alle morgener som starter sånn! Må gratulere Thor Hushovd! Å bli verdensmester er utrolig sterkt, og et bevis på hvilken klasserytter han er. Vel fortjent og en gledens dag for norsk sykkelsport»

Mads Kaggestad (tidligere sykkelproff): «Thor har oppnådd en drøm han har jobbet hardt, tålmodig og seriøst mot i mange år. Sykkelsporten kunne ikke fått en bedre ambassadør for VM-trøya»

Birger Hungerholdt (manager for Edvald): «Gratulerer Thor. Dette er stort! I dag har du skrevet deg inn i sykkelhistorien med gullbokstaver. Jeg er mektig imponert og jubler av hele mitt hjerte!»

Ulf Morten Aune (trener for sprintlandslaget): «Fantastisk artig for Thor og Atle Kvålsvoll, som er en fantastisk trener jeg har hatt gleden av å jobbe mye sammen med. Dette viser at knallhard jobbing over tid lønner seg. Og i en verden som av og til kan være pill rotten, er det godt å se at det går an å vinne også for en som er ren. Man kan si mye om sykkelsporten, men dette er uansett fantastisk stort. Vi er på vei ned til Livigno nå, og nede i Mellom-Europa er det vel omtrent bare å vinne fotball-VM som er større enn å vinne sykkel-VM.»

Eldar Rønning (to VM-gull, en VM-bronse) «Satt og så på, ja! Perfekt oppladning til elgjakt. Sitter på post nå, og det "bruser" fortsatt i kroppen! Vanvittig prestasjon!»

Odd-Bjørn Hjelmeset (OL-sølv, OL-bronse, fem VM-gull) «Klart jeg var oppe! Har vært noe i gjære. Thor har kommet med noen gloser om sine konkurrenter dene uken. Og det gjør han bare når selvtilliten er der. Utrolig bra å være så kald. Sitter bare i hovedfeltet til siste anledning. Og spurten var jo full kontroll. Bøyer meg i støvet.»

2235-0

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Kommentarer til denne saken