*Nettavisen* Sport.

Tutta: - Alltid moro å spille her

Foto: Getty Images / All Over Press

Suzann Pettersen fornøyd med sjetteplass.

15.07.13 08:19

Suzann Pettersen spilte en god 66-runde med fem birdier i avslutningen på LPGA-turneringen i Canada søndag. Det ga sjetteplass til slutt.

– Det er alltid moro å spille her i Canada, og jeg kan ikke si annet enn at jeg har hatt en bra uke, slo Suzann Pettersen fast på Twitter etter at turneringen var over søndag.

Den norske golfproffen gikk den siste runden fem slag under par. I motsetning til de tre foregående rundene, unngikk hun å spille bogey søndag.

Totalt var Pettersen 18 slag under par (266) og lå på en delt sjetteplass da hun var ferdigspilt. Den plasseringen holdt bra.

32-åringen startet søndagens runde med én birdie på fjerde hull, mens hun fulgte opp med tre strake birdier på hull 6, 7 og 8. Den siste kom på hull 11.

Koreansk seier
Park Hee-young gikk til slutt til topps i turneringen i Waterloo etter å ha brukt 65 slag på den fjerde- og siste runden. Men selv om hun gikk en strålende sisterunde, klarte hun ikke å holde Angela Stanford det ene slaget bak som var tilfelle før fjerde runde.

Stanford slo til med 64 slag på sisterunden, og dermed måtte det omspill til for å kåre vinneren.

Park avgjorde med en birdie på det tredje hullet i omspillet og vant sin andre seier på LPGA-touren noensinne. Begge de to beste gikk de fire rundene 26 slag under banenes par. Det betyr storspill.

To norske
Marita Engzelius var også norsk deltaker i denne turneringen. Hun kom med som reserve.

For henne ble det to svært tunge dager på banen i Waterloo, Canada. Etter en 78- og en 74-runde endte hun tredje sist av samtlige 142 deltakere.

Men Engzelius var ikke den eneste spilleren som ikke fikk det til å klaffe i denne turneringen. Heller ikke Park In-bee, vinneren i Waterloo de siste tre årene, fikk noen suksess. Hun avsluttet med 68-runder både lørdag og søndag. Det ga en skuffende 14.-plass til den koreanske jenta. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag