Gå til sidens hovedinnhold

Tutta blåste bort

Dårlig dag på greenen for Suzann Pettersen.

Suzann «Tutta» Pettersen ledet LPGA-touren i Springfield, Illinois, etter halvspilt turnering, men på den tredje runden ble det motbakke for oslojenta.

Tutta åpnet med to bogeys på de første ni hullene, men hentet seg noe inn med to birdies i den andre halvdelen av runden.

Runden ble preget av sterk vind over hele Panther Creek Country Club, som nok var noe av årsaken til at Tutta måtte nøye seg med en parrunde, etter å ha gått ti under par på de to første dagene.

Også sørkoreanske Se Ri Pak, som delte ledelsen med Tutta etter dag 2, gikk runden på par, etter fire bogeys og fire birdies.

Se live-scoreboard her(ekstern lenke)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

En som ikke lot seg hefte av vinden var amerikanske Cristie Kerr, som gikk runden på seks slag under par, etter å ha åpnet med eagle på første hull. Med tre hull igjen lå jenta fra Miami i Florida åtte slag under par, men to bogeys ødela litt av dagen for 31-åringen.

Likevel leder hun turneringen, sammen med landskvinnen Kristy McPherson.

De to ligger et slag foran sørkoreanske Jiyai Shin, mens en gruppe på seks jenter - deriblant Suzann Pettersen - følger ett slag etter der igjen.

LPGA State Farm Classic avsluttes søndag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene