*Nettavisen* Sport.

Tutta falt fra toppen

Foto: Ap/Scanpix

Men er ikke mange slag unna en topplassering.

11.09.11 09:19

Suzann Pettersen åpnet sterkt i Walmart NW Arkansas Championship fredag. Hun lå på sjetteplass, tre under par, før lørdagens andre runde.

Med to birdier og én bogey avsluttet det norske golfesset runden på 70 slag, og ligger totalt 4 slag under par.

Dermed falt hun hele 13 plasseringer, og ligger som nummer 19 før den avsluttende runden søndag. Med kun to slag opp til topp-ti kan mye fortsatt skje hvis Tutta går en god sisterunde. Fjorårsvinneren Yani Tseng deler ledelsen med Amy Yang, ni slag under par.

Spørsmålet er om knærne holder.

- Det har vært mange spørsmål om jeg hadde smerter på banen i dag. Ja og nei. Jeg har to veldig ømme knær, og det gjør vondt å bøye seg opp og ned, skrev Tutta på Twitter i går.

Hun forsikrer imidlertid at dette ikke har innvirkning på spillet hennes. Det skal snarere ha sammenheng med at hun, ifølge seg selv, er i ferd med å bli gammel.

- Dette har jeg hatt i hele år. Ikke noe å bry seg om. God start i dag. I morgen kommer det nye sjanser, fortsetter Tutta.

Om to uker spilles prestisjetunge Solheim Cup, som er en konkurranse mellom Europa og USA. For Tutta er det viktig å finne tilbake til godfølelsen, som hun definitivt hadde da hun vant Safeway Classic for tre uker siden, før turneringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.