Tutta har tatt ledelsen

Foto: AP

Suzann Pettersen imponerer i LPGA-turneringen på Hawaii.

19.04.13 08:25

Etter to av fire runder leder Oslo-golferen ett slag foran regjerende mester Ai Miyazato.

Spesielt på back nine viste Tutta styrke. Etter bogey på hull 10 fant 32-åringen rytmen med birdier på hull 11, 13 og 16.

- Anstendig runde
Det ble ingen enkel dag for golferne på en dag preget av regn og vind.

– Det er noen hull hvor du kan sikre deg fordeler, men på andre er par mer enn godt nok. I dag følte jeg at jeg kunne gå på par, selv på hull hvor det var birdiemuligheter, uten at det truet meg. En anstendig runde. Det var utfordrende å spille god golf, sa Pettersen.

Suzann Pettersen har brukt 65 og 69 slag på de to første rundene. Totalt har hun brukt ti slag under par. De fleste rivalene brukte 70 slag eller mer.

Japanske Miyazato følger ni under par etter 67- og 68-runde. Trioen Beatriz Recari, Kim Hyo-joo og Seo Hee-kyung ligger på tredjeplass med 137 slag totalt, tre mer enn Tutta.

Tiger-sko
17 år gamle Ariya Jutanugarn fra Thailand, som ledet etter første dag, har falt til sjuendeplass etter en 72-runde torsdag.

Suzann Pettersen vartet opp med hele ni birdier på onsdagens åpningsrunde. Turneringen avsluttes søndag.

32-åringen ble nylig nummer tre i årets første majorturnering. På Hawaii har hun endelig fått lov til å vise fram de nye skoene sine. Tutta spiller i en kvinnelig utgave av de samme skoene som golfkongen Tiger Woods bruker. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.