RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta involvert i bilkrasj

Foto: Twitter
Sist oppdatert:
Flere golfstjerner involvert. - Ikke en hyggelig opplevelse, sier golfspilleren.

Suzann Pettersen og flere andre golfstjerner var involvert i en bilulykke i Thailand søndag, men ingen av dem pådro seg alvorlige skader.

Tutta og co. spilte LPGA-turnering i Pattaya i helgen, og ulykken skjedde da de var på vei til flyplassen.

- Vi er bare glade for at alle er OK! Ikke en hyggelig opplevelse! På vei til flyplassen, tvitret Pettersen, som også la ut et bilde.

Sju-åtte biler var involvert i ulykken. Pettersen satt i den siste bilen, som ikke greide å bremse skikkelig. Den fikk minst skader og var den eneste bilen som fortsatt var kjørbar etter kollisjonen.

- Alle skal være OK, men det var et par av jentene som klagde over vondt i nakken, sier kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen i Norges Golfforbund til NTB.

Han hadde vært i kontakt med Tuttas far, Axel Pettersen, søndag ettermiddag.

Suzann Pettersen endte på 21.-plass i turneringen etter å ha avsluttet med en 70-runde. Turneringen ble vunnet av Park In-bee fra Sør-Korea etter at hjemmehåpet Ariya Jutanugarn rotet bort to slags ledelse på siste hull.

- En runde helt på det jevne. Litt rust, men det var mye positivt å ta med videre, sa Tutta via Tom Gundersen.

Neste turnering for den norske golfproffen starter i Singapore torsdag. Årets første major spilles i California 4.-7. april. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere