RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: HUGH GENTRY (Reuters)

Tutta jager seier

To år på rad har Suzann Pettersen snust på seier i Alabama. Nå venter en ny seierssjanse.

Oslo (ANB): Magnolia Grove's Crossings Course i Alabama har de siste årene vært ensbetydende med godt Tutta-spill. I fjor endte hun på delt tredjeplass i LPGA-turneringen som da het Avnet LPGA Classic.

For to år siden ble det delt andreplass samme sted – etter et spennende omspill med amerikanske Brittany Lincicome og sørkoreanske Se Ri Pak. Sistnevnte vant turneringen på det tredje omspillshullet.

Skryter av fansen
Kommende helg vender verdens beste kvinnelige golfspillere tilbake til Magnolia Grove's Crossings i Alabama – og Tutta innrømmer gjerne at hun trives godt på Hawaii.

- Dette er faktisk en bane som jeg liker veldig godt å spille på, sier Oslo-jenta til nettstedet al.com – og utdyper:

- Du kan virkelig være aggressiv der. Jeg liker noen av endringene de gjorde på banen for noen år siden. De gjorde greenene bedre. I tillegg er det alltid mye folk og fansen er fantastisk.

Suzann Pettersen har åpnet årets sesong sterkt. 31-åringen har ikke vært dårligere enn nummer 26 i noen av de seks turneringene hun har spilt så langt i 2011.

- Det nærmer seg
Seieren mangler foreløpig, men Tutta er optimistisk.

- Jeg føler det at det nærmer seg veldig. Det er bare et tidsspørsmål før resultatene gjenspeiler den følelsen jeg har, sier hun.

Sist sesong ble det to triumfer – i Sybase Match Play Championship og Safeway Classic.

På verdensrankingen er Oslo-jenta i øyeblikket nummer tre.

- Jeg sammenlikner meg egentlig ikke med andre spillere. Et nummer er et nummer. Det viktigste er hvordan jeg føler meg – og at jeg tror på det jeg gjør. Presterer man bra, følger alt det andre med, sier hun.

Må være stabil
Spørsmålet er om årets første seier kan komme på Magnolia Grove's Crossings denne uka. Tutta mener det handler om å levere på et stabilt høyt nivå hele veien.

- Jeg har alltid ment at du aldri er bedre enn ditt dårligste slag. Alle spilleres gode slag er gode, og jo bedre de dårlige blir, jo bedre spiller du, sier hun. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere