RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta med hole in one

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Fikk full klaff i Ohio.

Det norske golfesset Suzann Pettersen fikk en knallstart på LPGA-turneringen i Ohio torsdag. På det andre hullet vartet oslojenta opp med noe så sjeldent som en hole in one.

Det var på det andre hullet at Tutta fikk full klaff. Par trehullet ble gjennomført på ett slag, og dermed la Pettersen grunnlaget for det som skulle bli en meget god dag ute på golfbanen.

Hun fortsatte å vise gode takter også på de resterende hullene, og endte til slutt seks under par på torsdagens første runde. Selv om en bogey på det 10. hullet var en liten strek i regningen.

Pettersen ligger på en delt fjerdeplass etter første runde, og er bare ett slag bak ledertrioen Laura Diaz, Morgan Pressel og Song-Hee Kim. Tutta deler sin plassering med Michelle Wie.

Den norske jenta har fortsatt til gode å vinne en LPGA-turnering denne sesongen, men har nå alle sjanser til å sikre seg førstepremien på rundt 1,2 millioner norske kroner.

Så langt i år har Tutta spilt inn den nette sum av 3,2 millioner norske kroner. Sørkoreanske Jiyai Shin topper den offisielle pengelisten denne sesongen med rundt 6, 4 millioner innspilte kroner.

Jamie Farr Owens Corning Classic i Ohio fortsetter fredag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere