RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta mener Trump blir framstilt som en klovn

Suzann Pettersen synes norske medier tidvis beskriver Donald Trump som en klovn.
Suzann Pettersen synes norske medier tidvis beskriver Donald Trump som en klovn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Suzann Pettersen (34) og Donald Trump (69) har gjennom de siste årene opparbeidet et godt vennskap. Den norske golfstjerna er ikke like begeistret over overskriftene han skaper i norske aviser.

Under British Open snakket Donald Trump engasjert om sin fascinasjon av Norges beste golfspiller. Den amerikanske presidentkandidaten ble sågar igjen i Skottland for å følge Pettersens seierskamp.

– Jeg hadde elsket å se henne vinne, sa Trump til NTB.

Med 5.-plass ble det likevel ingen jubelscener fra verken Trump eller Pettersen, men forholdet mellom de to er stadig godt.

Klovn

Med stor oppslutning på målingene, fortsetter Trump å sjokkere analytikere og kritikere i USA. Også hans norske venninne lar seg overraske.

– Det er litt overraskende at han fortsatt leder så mye. Det blir spennende å se når det drar seg til, om han er seriøs nok til å ta en sånn rolle, sier Pettersen.

– Hva synes du om norske mediers omtale av ham?

– Han blir jo i mange sammenhenger beskrevet som en klovn. Samtidig kjenner jeg få personer som liker seg selv så godt som det han gjør. Han er ikke redd for å si det han mener – på godt og vondt. Av og til kan det bli helt feil, mens andre ganger blir det «home run».

– Hvis han ender opp i Det hvite hus skal i alle fall jeg dit. Da har jeg en kompis høyt oppe. Jeg har allerede begynt å kalle ham presidenten, ler Tutta.

Trump-skryt

Og etter Trumps karakteristikker å dømme, er hun hjertelig velkommen.

– Hun er en stor spiller, men viktigere – en fantastisk person, skrøt Trump overfor NTB tidligere denne måneden.

Denne uken er 34-åringen hjemme i Norge for å promotere sitt veldedighetsarrangement Suzann Pro Challenge, som går til inntekt for organisasjonen Right To Play. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere