RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP / NTB scanpix

Tutta på etterskudd

Det norske golfesset liggaer et stykke bak teten i Canada.

Suzann Pettersen fikk en moderat åpning i LPGA-turneringen i Canada torsdag. Hun ligger på 23.-plass, tre slag under par etter første runde.

Tutta gikk runden med fem birdies på hullene to, tre, 13, 15 og 18, men hun måtte også tåle to bogeys på hullene sju og 16.

Det gjorde at hun kom litt på etterskudd i forhold til de aller beste, men hun har likevel et godt utgangspunkt til å spille seg opp i fredagens annen runde.

Skotten Catriona Matthew og amerikanske Angela Stanford tok ledelsen med 63 slag, åtte slag under banens par.

De ligger to slag foran en kvintett bestående av Inbee Park, Irene Cho, Park Hee-young, Belen Mozo og Meena Lee etter torsdagens åpningsrunde.

Marita Engzelius fikk også sjansen til å bli med i turneringen som reserve. Hun gikk den første runden på 78 slag, sju over par.

Det betyr at hun har små muligheter til å gå videre etter fredagens runde. Engzelius ligger på 141.-plass etter de første 18 hullene.

Turneringen i Waterloo i Canada, der Suzann Pettersen etter egne utsagn liker seg godt, fortsetter fredag og avsluttes søndag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere