RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta seirer på verdenslaget

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Suzann "Tutta" Pettersen er plukket ut som én av 11 spillere til å representere verdenslaget som møter Asia i Singapore. Og det med rette.

Verdenslaget leder 8-4 etter to dager. Og Tutta har vært svært delaktig.

Tutta spiller såkalt foursome i spann med svenske Sophie Gustafson. Og for andre dag på rad sikret duoen seg en solid seier. Den skandinaviske duoen vant solide 4/3 i foursomematchen og bidro til nok et viktig poeng for verdenslaget.

– Det er moro å føle litt press på kroppen igjen. Ingenting er bedre enn følelsen av å levere varer når det gjelder som mest. Jeg hater jo å tape, sier Tutta på sin egen blogg.

Den svenske verdenseneren Annika Sørenstam har plukket ut Suzann Pettersen til å være ankerkvinne på det internasjonale laget, og det er litt av en tillitserklæring for den norske jenta.

- Suzann Pettersen er stor dersom det blir spørsmål om å avgjøre hele lagkampen i hennes match. Hun er en veldig temperamentsfull spiller, og jeg vet at hun ville elske det ekstra presset som blir lagt på henne, dersom lagkampen står og faller med hennes innsats i den siste kampen, sier Annika Sörenstam.

Tolv singlekamper står på programmet, og Suzann Pettersen skal avslutte det hele mot Namika Omata på avslutningsdagen søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere