RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta svingte seg

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
De norske golfjentene gjør det skarpt.

Suzann Pettersen viser ypperlige takter om dagen. Sist helg ble det andreplass i LPGA-turneringen i Thailand. I Singapore denne helgen fulgte hun opp med en tredjeplass, etter å ha hevet seg i sisterunden søndag.

Etter å ha endt på par i lørdagens tredjerunde, lå den norske golfstjernen på en sjuendeplass. Tre kjappe birdier på hull tre, fire og fem søndag, én til på det niende - samt én bogey - gjorde at Tutta endte opp tre slag under par på den siste runden. Totalt ble det dermed sju under par, og det holdt til tredjeplass.

Tutta endte opp tre slag bak seirende Ai Miyazato fra Japan.

En imponerende plassering ble det også på Marianne Skarpnord i ALPG-touren på New Zealand denne helgen. Skarpnord endte på en delt andreplass, etter å ha gått den siste runden fire slag under par. Totalt endte Skarpnord opp sju slag under par. Andreplassen delte hun blant annet med svenske Pernilla Lindberg, som briljerte på banen søndag. Lindberg leverte birdier som perler på en snor, og gikk runden hele ni slag under par.

Britiske Laura Davies vant turneringen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere