RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Tutta trenger sluttspurt

Sist oppdatert:
Mistet ledelsen, men seieren er likevel innen rekkevidde for Suzann Pettersen.

Etter å ha ledet Kapalua LPGA Classic i to dager, måtte Suzann Pettersen si takk og farvel til topplasseringen etter den tredje runden.

Det sørget særdeles ujevnt spill av den norske golfstjernen for. Det startet lovende for Tutta, med birdies på hull én og fem, men på det sjette kom dagens første bogey, og det ble heller ikke den siste. Også på det niende måtte hun ha et slag ekstra. Deretter ble det en ny birdie, før hun nok en gang måtte ta til takke med en bogey på det fjortende hullet.

Tutta svarte igjen med å senke en birdie til, men på tampen av runden gikk galt nok en gang. Dermed endte Tutta på par for andre dag på rad, etter den strålende åpningsrunden fire slag under.

Det betyr at hun totalt ligger fire slag under. Det gir henne en foreløpig delt femteplass. Det er imidlertid uhyre jevnt i teten. Det er ikke mer enn ett slag som skiller henne fra lederkvartetten på fem under par.

Derfor er årets første LPGA-seier fortsatt innen rekkevidde for Tutta, men da vil det neppe holde med par for golferen, som under turneringen på Hawaii har visst styrke på par fem-hullene. Hele sju av hennes tolv birdies har kommet på par fem.

Enn så lenge er det Morgan Pressel, Carin Koch, Jee Young Lee og Brittany Lang som leder Kapalua LPGA Classic, en turnering med 1,5 millioner dollar i premiepotten.

Se Tuttas scorecard her (ekstern lenke)
Se stillingen i Kapalua LPGA Classic (ekstern lenke)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere