RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta vant kvinne-VM

Foto: Twitter.com
Sist oppdatert:
- Det har vært en strålende uke.

Suzann Pettersen avgjorde en duell med sørkoreanske Park In-bee og vant kvinne-VM i golf søndag.

Turneringen med den flotte tittelen inngår i europatouren. Den samler mange sterke spillere, om enn ikke like mange som navnet tyder på. Etter en knallsterk 66-runde søndag seiret «Tutta» ett slag foran Park, mens den kinesiske hjemmefavoritten Feng Shanshan endte sju slag bak på tredjeplass.

- Det har vært en strålende uke her i Kina, og til å toppe det med en ny seier gjør den enda bedre. Det var en godt kamp med Inbee i dag, skriver Tutta på sin Twitter-konto.

Park ledet før søndagens runde, men hun brukte 69 slag. Suzann Pettersen gikk en bogeyfri runde med seks birdier. Hun har ikke hatt en bogey siden midtveis på 2. runde fredag.

Takket være Suzann Pettersens sterke spill ble det også norsk 2.-plass i lagkonkurransen. Marianne Skarpnord endte langt nede på lista individuelt og 25 slag bak lagvenninnen, men sammen slo de alle lag unntatt Sør-Korea.

Sør-Korea (Park In-bee og Kim Ha-neul) endte fem slag foran Norge, som igjen var fem slag foran Thailand. (©NTB)

Fullstendig resultatliste finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere