Søndag formiddag kom bekreftelsen på at Solskjær er ferdig som manager i Manchester United.

Beslutningen kommer etter en rekke dårlige resultater av Manchester United de siste ukene. Lørdagens 4-1-tap mot Watford var kampen som gjorde at begeret rant over for United-styret.

TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller mener det ikke var til å komme fra at Solskjær nå er ferdig i klubben.

- Sånn måtte det bli nå. Dessverre for ham. Det er jo lenge siden man har forstått at han ikke har evnet å gjøre laget så slagkraftig at de kan utfordre mot de aller, aller beste, sier han til Nettavisen.

Les også: Manchester United bekrefter: Solskjær ferdig som klubbens manager

- Burde være flaue

Samtidig mener Stamsø Møller at Solskjær ikke skal ha all skylden for Uniteds dårlige resultater den siste tiden.

- De siste ukene kan man ikke klandre Solskjær, tenker jeg. Det er spillerne som en etter en leverer sitt verste. Det er de som burde være flaue over det de har gjort i det siste. Ikke Solskjær, han har tross alt gjort en veldig god jobb, sånn alt i alt og forutsetningene tatt i betraktning, sier eksperten.

Les også: Bildene av United-stjernen skaper overskrifter: - Lagkamerat måtte dra ham av banen

Stamsø Møller mener Solskjær totalt sett har gjort en god jobb som United-manager i løpet av de tre årene han har ledet klubben.

- Han har tross alt fått skuta på rett kjøl helt frem til de siste månedene hvor det har gått litt galt. Men jeg tror det er en god idé å kutte ut nå. Da har han fortsatt det samme rennommeet og samme statusen blant United-folket, sier han.

Les også: Hylles av United-legender

- Han er ikke en av de

Eksperten tror imidlertid noe av grunnen til at Solskjær nå er ferdig i klubben handler om hvor høyt nivå det er på managerne til Uniteds rivaliserende klubber.

- Han er jo oppe mot de aller beste i bransjen og han er nok ikke en av de, mener Stamsø Møller.

Flere eksperter og mange supportere ropte på Solskjærs avskjed etter det ydmykende 5-0-tapet mot Liverpool på Old Trafford for en måned siden.

Solskjær fikk imidlertid fortsette, noe Stamsø Møller kan forstå.

- Jeg synes det var en sånn kollaps som ofte gir trenere sparken. Men på grunn av at klubben helt åpenbart ønsket å stå last og brast med han så lenge som mulig, så overlevde han det også. Jeg kan forstå at de ga han en mulighet til, men nå var det ingen vei tilbake, sier TV 2s fotballekspert.