RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BBC

TV 2-Ida forfølges av paparazzier

TV 2-sportens reporter Ida-Marie Vatn har ivrige paparazzier på slep når hun jogger i parken i Tyskland.

Journalisten ble kjendis i engelsk presse etter at hun ble uthengt som en fare for fotballstjernen David Beckhams sikkerhet under Fotball-VM i Tyskland. I løpet av en uke hadde hun fire ganger klart å få en kommentar fra Beckham, og de engelske avisene antydet at det var hennes tiltalende utseende som fikk Beckham til å stadig stoppe opp og svare henne.

Andre kvinnelige og blonde reportere skal også ha blitt tilgodesett med flere kommentarer fra superstjernen.

Etter spekulasjonene i Evening Star har ikke telefonen stått stille hos Vatn, som har måttet tilbakevise påstandene både i avisen og BBC. TV 2 har også utstyrt den blonde reporteren med egen pressekontakt. Og nå blir hun også fotfulgt av paparazzi-fotografer som løper etter hennes mens hun jogger i parken, skriver Bergensavisen.

- Ikke aner jeg hva de skal bruke de bildene til, sier hun oppgitt til BA.

Hun påpeker overfor avisen at hun ikke tror en mannlig reporter ville fått samme oppmerksomhet dersom han intervjuet Anna Kournikova fire ganger på en uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere