RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2-jobb åpner for Brann

Sist oppdatert:
TV 2 ønsker å beholde Frode Olsen som sportskommentator i kanalen. Det åpner for at den fargerrike keeperen kan ende opp i Brann.

- Frode Olsen har akkurat det vi leter etter. Han er smart, er flink til å formulere seg, og ikke minst har han glimt i øyet. Det passer perfekt for oss, sier TV 2-sportens redaksjonssjef Fin Gnatt til TV 2 Nettavisen.

Han sier at TV 2-sporten for tiden er i samtaler med Viking-keeperen om videre jobbing for kanalen.

- I første omgang er det snakk om at han kommenterer kamper for oss i spansk fotball. Men vi ser også for oss Frode Olsen i fremtidige sendinger for fotballXtra. Men nå skal vi ha samtaler med ham fremover, og så får vi se hva konkret som kommer ut av det videre, sier Gnatt.

Brann på banen
Brann er klar over at Frode Olsen kan komme til å flytte til Bergen ved sesongslutt i Tippeligaen. Keeperen får ikke ny kontrakt med Viking, og blir ledig på arbeidsmarkedet 31. oktober.

- Vi får se situasjonen litt ann. I utgangspunktet skal vi ha tre keepere neste sesong, og Frode Olsen kan fort bli en av dem, sier Branns daglige leder Bjørn Dahl til TV 2 Nettavisen.

- Men det er feil at vi har tatt kontakt med Frode Olsen, som pressen i Bergen skrev tidligere i uken. Han tok selv kontakt med oss med tanke på neste sesong via sin agent, sier Dahl.

Frode Olsen fikk massiv pipekonsert av Brann-fansen under forrige helgs oppgjør mot Viking. Brann vant kampen 1-0.

- Dette er slikt som skjer i kampens hete. Jeg tror ikke Brann-fansen kommer til å ta Frode Olsen dårlig i mot, om han skulle ende opp hos oss, sier Bjørn Dahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere