*Nettavisen* Sport.

TV 2 Nettavisen satser på friluft

I god tid før luften blir varmere og snøen tiner, kommer TV 2 Nettavisen med vårt nye friluftsmagasin. Nå søker vi etter deg som liker å ferdes i skog og mark.

TV 2 Nettavisen vil i løpet av noen få uker lansere vårt nye friluftsmagasin på nett. Et magasin som kommer til å dekke alt fra vanlig turgåing gjennom fiske og jakt, til ekspedisjoner og annen frilufstaktivitet. For TV 2 Nettavisen blir dette å slå på stortromma for et område som ofte blir oversett i norsk medieverden:

- Dette er et naturlig stoffområde for TV 2 Nettavisen. Vi regner med både høye lesertall og godt annonsesalg, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum.

Tidligere sportssjef i TV 2 Nettavisen, Jon Hagebø, blir ansvarlig for det nye satsingsområdet. Fram mot lanseringen ønsker han å komme i kontakt med frilufstinteresserte mennesker over hele Norge.

- Vi søker etter folk som liker å være i friluft og som gjerne vil dele sine opplevelser med andre, sier Hagebø. Alt fra deg som fisker, til den som klatrer opp i fjell verden over, er interessant.

Som en del av friluftsseksjonen vil det tilbys nettdagbøker som kan oppdateres per mobil:

- Dette gjør det mulig for mennesker ute på tur å fortelle om hva de opplever direkte, sier Hagebø. Når man står ved elva og akkurat har fått en stor laks, kan bildet sendes direkte ut på nett til våre tre milloner lesere.

Hvis du er interessert i bli en del av den store friluftssatsningen som frilanser og bidragsyter, kan du sende en mail til jon.hagebo@tv2.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.