RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 på guttetur

Sist oppdatert:
Rundkfunk@tv2.no-gjengen forlot onsdag Bergen i en bobil, på vei mot Tyskland. I en måned skal de kjøre rundt og lage tv av... ja, det de støter på.

Joika i Tyskland
Alle har vel sett en tysk familie kommer forvirret inn i Bergen sentrum i en bobil. Nå snur tre TV 2-ansatte situasjonen på hodet. De tok farvel med Bergen onsdag, med bobilen full av Joika-kaker og lys lapskaus. I ekte tyskerånd tenker de å være selvforsynt på hele turen.

Det er ikke bare spising som skal foregå inne i bilen. De skal også redigere sakene sine der, før de sender dem avgårde til TV 2 Nyhetene.

Neste uke setter de også opp en blogg, slik at man kan følge dem daglig på TV 2 Nettavisen.

VM uten ball
De tre kommer til å være både høyt og lavt i sin jakt på saker. Planen er enkel og grei: De skal farte rundt og ta pulsen på det som skjer rundt dem. Det skal ikke handle om fotball, men hva som skjer i Tyskland under fotball-VM.

Har du tips eller meninger om hva tre unge herrer, Bent skjærstad, Torbjørn Brandeggen og Roy Tore Jensen, bør gjøre i Tyskland, kan du nå dem på mailen rundfunk@tv2.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere