*Nettavisen* Sport.

TV 2: Selnæs kan havne i kinesisk klubb

PÅ VEI TIL NY KLUBB? Ole Selnæs.  Foto: (NTB scanpix)

Kan tjene enorme summer om han velger klubbskifte til kinesisk klubb.

28.01.19 10:17

Ole Selnæs skal ifølge TV 2 være svært ettertraktet av den kinesiske klubben Shenzen, som nylig rykket opp til øverste nivå i kinesisk fotball.

Om overgangen blir faktum vil 24-åringen forlate Saint-Etienne etter to sesonger i den franske toppklubben. TV 2 erfarer at begge klubbene har blitt enige om en overgang.

Selnæs skal etter alt å dømme få en stor rolle i klubben, om han velger å flytte til Shenzen, som har fire millioner innbyggere. Han vil også få en betraktelig lønnsøkning om han velger å spille for den nyopprykkede klubben.

TV 2 erfarer at 24-åringen vil få tilbudt en treårskontrakt som vil sikre ham 100 millioner kroner ut kontraktperioden.

Fotballeksperten, Jesper Mathisen, uttalte til TV 2 at han synes det er overraskende om Selnæs velger å spille i Kina, i en alder av 24 år.

- Om det nå stemmer at han ender opp i Kina vil han garantert bli Norges best betalte fotballspiller, og det er jo normalt spillere mot slutten av sine karrierer som vil reise på slike eventyr. Selnæs er 24 år og har sine beste år foran seg, så jeg må si jeg blir veldig overrasket om det ender opp med tur til Asia. Jeg kjenner han som en veldig ambisiøs person og fotballspiller, sa Mathisen til TV 2.

Selnæs slo gjennom i Rosenborg, allerede i tenårene og spilte for Trondheims-klubben i fra 2012 til 2016.

Selnæs slo gjennom i Rosenborg, allerede i tenårene og spilte for Trondheims-klubben i fra 2012 til 2016.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.