Gå til sidens hovedinnhold

TV 2 trapper opp boksesatsing

Gode tider i vente for bokseglade nordmenn.

Norske boksetilhengere jublet da TV 2 i fjor høst annonserte at profesjonell boksing ville være inkludert i seertilbudet utover det neste året. Siden den gang har nordmenn stiftet bekjentskap med store navn som Vladimir Klitsjko, Nikolaj Valujev og Arthur Abraham, m.fl.

Responsen blant folket har vært positiv og som følge av det har kanalen nå en ny gladmelding til sine bokseinteresserte seere. TV 2 vil ikke bare opprettholde boksetilbudet fremover – nå skal tilbudet også utvides i betydelig grad.

- Planleggingen for å få et helstøpt boksetilbud på TV 2 Sport pågår for fullt, bekrefter TV 2s Trond Ahlsen overfor Nettavisen.

Fra hele verden
Mens kanalens satsing på profesjonell boksing som TV-idrett til nå bestått av stevner arrangert av promotorselskapet Sauerland Event i Tyskland, opplyser Ahlsen at det nå også er aktuelt å sende stevner fra andre land og aktører:

- Hvilke rettigheter vi kjøper vil bli avgjørende for hvilke stevner vi viser, men ambisjonen er å vise det beste fra både Europa og USA. Vi planlegger også på sikt å utvide reportasjemengden både fra norsk, nordisk og internasjonal boksing, forklarer boksesjefen i TV 2.

Holyfield neste ut
Og en smakebit av den utvidede satsingen blir å se på TV 2 Sport allerede neste helg.

- Vi viser WBO-tittelkampen i tungvekt mellom Evander Holyfield og Sultan Ibragimov den 13. oktober. Kampen går direkte fra Moskva og har en historisk ramme og filmatisert forhistorie i Rocky 4. «Gorbatsjov» var der i 1985 - nå kan vi oppleve at den bokseinteresserte Vladimir Putin kanskje er tilstede og overværer begivenheten, reklamerer Ahlsen.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen