Hør episoden i saken, Spotify, iTunes eller der du hører podkast!

Den tidligere Mjøndalen-treneren har gått løst på en ny tilværelse i livet, etter 17 år i samme fotballklubb. Mandag fikk han sin fortjente hyllest på Consto Arena, og det var spesielt én ting som fikk stor oppmerksomhet i etterkant.

Supportergruppen 3050 hadde laget en tifo i anledning avskjeden, men flere mente at den ikke nødvendigvis gjenspeilet utseende til trenerprofilen.

Hovedpersonen selv hadde følgende å si:

– Jeg har sett den og må vel si at den ikke var helt vellykket, men jeg velger å tro at det var et stikk til meg. Jeg tror ikke de har gjort så godt dem har kunnet. Den brunfargen der blant annet trengte dem ikke å ha så tydelig. De hadde nok tullet litt med tidligere trener, sier han og ler.

Hør episoden under:

Odd imponerte borte mot Sandefjord, med blant annet Odin Bjørtuft på laget. Han var sterkt koblet til Molde i sommer, men Skiens klubben skal ha sagt nei til et bud på nærmere 15 millioner kroner. Det overrasker Hansen stort:

– De tror sikkert at de kan få ennå mer for han, men hadde jeg fått så mye for han, hadde jeg solgt han på dagen. Jeg hadde kjørt han dit han skulle. Jeg synes det er rart at de kan ta seg råd til det, forteller han klart.