Tveita: Scenarioet var klart på forhånd, det laget som vant oppgjøret på Tveita grus sikret seg opprykket - og det ble noen meget spennende sluttminutter i mørket ved de elendige baneforholdene til Tveita IL.

To poeng bak

Dette var gjestenes siste seriekamp og de ledet med to poeng på Tveita - og selv om Tveita har en gjenstående kamp så er de divisjonsmestere før siste runde.

– Dette var kjempemoro og jeg synes vi rykker fortjent opp etter en strålende sesong, sier Tveitas bestemann og første målscorer Kjetil Andersen til Lokalavisen Groruddalen.

– Vi gir jo alt og vi pleier å score mange mål, men i denne kampen bar vi nok preg av litt nerver - med tap her så hadde jo Lambertseter rykket opp. Heldigvis så fikk vi den avgjørende scoringen fem minutter før full tid, og da tok det jo helt av, avslutter Tveitas juvel med et stort smil.

Fortjent

Tveita-trener Eske Drange strålte som en sol i kveldsmørket og hadde følgende å si etter at opprykket var sikret;

– Vi er ubeseiret i år og ikke noe er mer riktig enn at vi rykker opp - gutta fortjener dette og det kan nesten ikke beskrives hvordan jeg føler det nå. Nå blir det fest og champagnen skal sprettes, lover Drange.