RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tvillingduo dropper Larvik

Sist oppdatert:
- Vi skriver ny kontrakt med Stabæk, sier Sanna Solberg.

SOGNSVANN (Nettavisen): I mars skrev flere norske medier at storklubben Larvik ønsket seg tvillingduoen Silje og Sanna Solberg fra Stabæk.

De to landslagsspillerne blir sett på som store talenter i norsk håndball, og begge er aktuelle for det norske a-landslaget.

Silje Solberg var med håndballjentene til EM i Serbia i 2012 og fikk vist seg fram der, mens også Sanna Solberg har flere kamper med flagget på brystet.

Med både erfaring og stort potensial som en del av pakken, er det kanskje ikke så rart at Larvik har holdt følge med de to 22-åringene.

- Ikke noe i det
Overfor Aftenposten bekreftet også Stabæk-trener Håvard Mamelund i mars at det hadde kommet en henvendelse fra Larvik, men at ikke noe var avgjort.

Nå tyder imidlertid det meste på at både Sanna og Silje Solberg blir værende i Stabæk. Det bekrefter førstnevnte overfor Nettavisen mandag.

- Nei, det er ikke noe i de skriveriene. Vi skal ikke til Larvik, sier Sanna Solberg til Nettavisen.

- Ny kontrakt
Kontrakten til de to jentene med bærumsklubben går ut etter denne sesongen, men Sanna Solberg kan også bekrefte at begge kommer til å fornye sine avtaler.

- Vi blir i Stabæk neste år og kommer til å skrive nye kontrakter med Stabæk, sier bakspilleren.

Stabæk har slått bra fra seg i Postenligaen for kvinner de siste årene, og endte opp på en fjerdeplass denne sesongen, 16 poeng bak suverene Larvik.

Bærumsklubben har fostret opp flere habile spillere den siste tiden og i tillegg til Solberg-søstrene, har også Karoline Næss og Stine Bredal Oftedal vært med på landslaget.

Stjerner som Linn Gossé, Karoline Dyjre Breivang og Linn Jørum Sulland fikk også sine gjennombrudd som håndballspillere for Stabæk, og spiller nå for henholdsvis Tertnes og Larvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere