RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvinger Sjarapova til å ta det rolig

Foto: Angela Weiss / AFP / NTB scanpix
Skade ødelegger for planene til verdenstoeren.

Maria Sjarapova fikk ny trener mandag. Tirsdag trakk hun seg fra WTA-turneringen i Stanford på grunn av en hofteskade.

Verdenstoeren som tidligere har vunnet fire Grand Slam-titler i karrieren har slitt med hofteproblemer siden Wimbledon-turneringen, der hun led et sjokktap allerede i annen runde.

Heller ikke belgiske Kirsten Flipkens som nådde semifinalen i Wimbledon, kan stille i Stanford, og dermed går de to ledige plassene i turneringen, vunnet av Serena Williams de to siste årene, til slovakiske Daniela Hantuchova og amerikanske Christina McHale.

– Det er klart vi er skuffet på vegne av alle tilskuerne våre over at Maria Sjarapova ikke kan stille i år, men skader er en del av idretten, og vi har stor forståelse for at utøverne må sette helsa først, sier turneringsleder Kim Hall.

– Derfor ønsker vi den russiske toppspilleren god bedring. Vi håper hun vil være tilbake for fullt i løpet av kort tid, legger han til.

Stanford-turneringen blir regnet som den første oppkjøringsturneringen til US Open, og det er helt klart at Marion Bartoli, Samantha Stosur, Francesca Schiavone og polske Agnieszka Radwanska, som er kommet på kant med polske katolikker etter offentliggjøringen av et nakenbilde, stiller i Standford. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere