Tynt på spillerbørsen

Det ble ikke delt ut mange poeng på Brann-børsen mot Stabæk.

Det ble langt mellom poengen på spillerbørsen etter Stabæk-kampen, selv om Brann reddet et poeng i siste øyeblikk og med litt flaks kunne ha berget to til.

Det de to sentrale midtbanespillerne Martin Andresen og Charlie Miller gjør offensivt, blir mer enn oppveiet av den mangelen på tilstedeværelse de viser i det defensive. De gjorde livet til et mareritt for Branns bakerste firer i første omgang.

De eneste to som var bedre enn resten av spillerne, og som ville forsvart en plass på de fleste andre tippeligalag med sitt spill, var Kristjan Ørn Sigurdsson som fortsetter å imponere og som til og med viser målform med sitt lekre hodestøt, og Håkon Opdal som til tross for noen sleivete utspark tidlig i kampen sto som en bauta og reddet Brann da Stabæk kom igjennom alene med ham.

Å redde den ballen uten å lage straffe er en stor prestasjon og han var oppe tidlig nok til å stresse returtager nok til at han skjøt utenfor. Patent i feltet.

Den som var direkte uheldig denne gang med mye av det han foretok seg, var Bjørn Dahl. Det var bare ikke hans dag. Han fikk heller ikke inn skuddet som kunne sendt Bergen inn i ekstasen.

Chistian Kalvenes var heller ikke løsningen på et tiltagende venstre sideback-problem.

Erik Huseklepp kom inn fra start og ble ofret like mye for å få Haugen inn på midtbanen, men la oss være fair. Han bidro heller ikke til å gjøre søndagen lykkeligere for bergenserne. Sammen med Christian Kalvenes og Bjørn Dahl får han om ikke trekk i lønnen, så i hvert fall trekk i poengene.

Landslagsklasse 4 poeng

Meget bra 2 poeng

Håkon Opdal, Kristjan Örn Sigurdsson

Svakt -2 poeng

Christian Kalvenes, Erik Huseklepp, Bjørn Dahl

Ut av laget -4 poeng

Lagpoeng til Brann: 0 poeng

Sammenlagt

12 poeng: Håkon Opdal

10 poeng: Kristjan Ørn Sigurdsson

6 poeng: Helge Haugen, Charlie Miller, Robbie Winters,

4 poeng: Bjørn Dahl, Olafur Ørn Bjarnason, Martin Andresen

2 poeng: Petter Vaagan Moen, Erlend Hanstveit, Bengt Sæternes

0 poeng: Erik Huseklepp

- 2 poeng: Christian Kalvenes

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag