RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Typisk» Chelsea

Sist oppdatert:
Det så lenge ut til å gå mot 1-1 mellom Chelsea og Tottenham på Stamford Bridge lørdag. Det var før William Gallas avgjorde matchen to minutter på overtid.

Chelsea - Tottenham 2-1: Chelsea kunne juble over tre poeng mot byrival Tottenham lørdag. Avgjørelsen falt to minutter på overtid, da William Gallas satte inn seiersmålet for blåtrøyene.

- Det var viktig for oss å vinne denne kampen. Etter Barcelona-kampen var vi langt nede, men nå tenker vi bare på ligaen, sa Gallas til Sky Sports etter kampen.

Mourinho-jubel

For 32. gang på rad i serien klarte ikke Tottenham å slå Chelsea. Spurs var på god vei mot poengdeling, men den drømmen brast altså to minutter på overtid. Stamford Bridge eksploderte da Gallas satte inn seiersmålet, selv Jose Mourinho ofret et lite jubel da tre poeng var i boks.

I førsteomgang sørget Michael Essien først for 1-0 til Chelsea. i Det 14. minutt la Shaun Wright-Phillips fint inn til Essien, som kunne sette balle i nota fra seks meter.

Utligningen kom like før pause.

Etter en dødballssituasjon puttet Jermaine Jenas fra kort hold, og sende Spurs-gutta i garderoben med hodet høyt hevet.

Dessverre for Martin Jols mannskap ble resultatet av en fartsfylt andre omgang ett baklengs - to minutter på overtid. En fortjent seier, og Chelsea-forbannelsen hviler fortsatt over White Hart Lane.

- Etter en dårlig uke, slo vi tilbake. Drømmen om "the double" lever, sa Chelsea-kaptein John Terry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere