*Nettavisen* Sport.

Tyrkisk landslagssjef tar et oppgjør med supporterne: - Hva er det som skjer med oss?

MISFORNØYD: Fatih Terim likte dårlig at de tyrkiske supporterne buet den greske nasjonalsangen, samt den ene minutts stillhet for å minnes ofrene i Paris. Foto: Ozan Kose (Afp)

Var ikke fornøyd med buing.

18.11.15 12:29

Tyrkias landslagssjef Fatih Terim var ikke fornøyd etter vennskapskampen mot Hellas tirsdag kveld. Hans gutter spilte 0-0 mot naboen, men det var et annet tema Terim ønsket å snakke om:

- Vi skal ha ett minutts stillhet og vi klarer ikke det engang, for guds skyld, fortalte Terim på pressekonfereanse ifølge tyrkisk TV8.

- Vi klarer ikke være stille og respektfulle i ett minutt. Tro meg, og dette er jeg veldig åpen om, dette kan vi ikke forklare til noen. To kamper (Tyskland - Nederland og Belgia - Spania) ble avlyst grunnet terror. Dette er ingen barnelek, dette er veldig seriøst, fortalte Terim som gjorde det klart at terrortrusler er absolutt ingenting man skal tulle med.

En av forklaringene til buingen og pipeblåsingen skal være at de tyrkiske supporterne ønsket å vise avsky mot terrorhandlingene. Uansett var ikke Terim spesielt fornøyd med at de tyrkiske supporterne også buet under den greske nasjonalsangen:

- Det er en nasjonalsang. Hadde vi likt om noen buet under vår? Vær så snill.. hva er det som skjer med oss? En av våre største styrker er respekten vi har for våre naboer, og vi spilte mot Hellas, vår nabo.

- Dette er ikke oss. Vi er et unikt land, fortalte Terim til det fremmøtte tyrkiske pressekorpset.

Selv om det fortsatt er delte meninger om hvorfor tyrkerne buet under de to seansene så er Fatih Terim veldig tydelig på at han ikke er spesielt begeistert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.