Gå til sidens hovedinnhold

Tysk eksplosjon i Australia

Nicolas Kiefer var i strålende form da han i natt slo ut Juan Ignacio Chela i Australian Open.

Tyskeren vant i tre strake sett fordelt på to timer og 22 minutter. Han banket inn 41 rene vinnerslag i prosessen. Nå er 28-åringen klar for kvartfinalen i turneringen for tredje gang, der han kommer til å møte Sebastien Grosjean. Franskmannen slo enkelt ut sin landsmann Paul-Henri Mathieu i tre strake sett.

Kiefer mener imidlertid at han fortsatt ikke er i toppform, mye på grunn av ankel- og ryggproblemene han til stadighet sliter med.

- Jeg er langt unna mitt beste nivå. Jeg er glad for at jeg vant. Jeg er fornøyd med spillet mitt, men jeg ville likevel foretrukket å være skadefri og frisk, sa han etter kampen, ifølge BBC.

Det så lenge stygt ut for femteseedete Nikolai Davydenko, som lå under 0-2 i sett mot Dominik Hrbaty. Men slovaken Hrbaty, som i sine tre første kamper i turneringen måtte igjennom fem sett for å gå videre, klarte ikke å holde russeren unna etter at han vant det tredje settet. Nå venter vinneren av Roger Federer og Tommy Haas i kvarten.

Hrbaty er den femte spilleren i historien som har spilt fire femsettskamper på rad siden tennisen ble profesjonell i 1968.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken