RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyskerne skal gi gevinst

Sist oppdatert:
Lille julaften ser vi til tysk ishockey for en mulig førjulspresang. Her er dagens oddstips.

Utvalget på langoddsen kan være litt begrenset enkelte av høytidsdagene, og i dag er en slik dag. Vi tilbys objekter fra NHL og tysk ishockey og kun én fotballkamp, det portugisiske cupoppgjøret mellom Moreirense og Nacional Madeira.

Vi kjører ikke noe dagens langskudd eller avslag denne gangen, men finner grunnlag for en ishockeydobbel som dagens spill. Objektene hentes fra Deutsche Eishockey Liga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

7. Straubing Tigers - Hannover Scorpions
Hjemmelaget viser fin form og har slått Düsseldorf og Augsburg med klar margin i sine to siste hjemmekamper. Sterk borteseier 3-2 mot Krefeld sist søndag. Ingen av disse tre er topplag, men det er ikke dagens motstander heller, og Straubing Tigers har nå sjansen til å feire jul med 12 poeng på de fire siste matchene. De er et sterkt hjemmelag, kun ligaleder Mannhein har tatt flere poeng på egen is, og selv Mannheim måtte gi tapt på dagens bane. Straubings hjemme-tall er 8 seire ordinær tid, 3 seire etter spilleforlengelse og kun 3 tap, og det er lenge siden forrige tap nå.

Bruno St. Jacques er suspendert etter slåssing forrige runde og hjemmelaget svekkes en smule defensivt.

Hannover Scorpions ser ut til å gjøre en dårlig sesong denne gangen. De ligger nest sist og formen viser 2-0-8 på de ti siste spilte. Sist søndag røk de 0-4 på egen is for ikke alt for sterke München, mens de runden før klarte å slå ligaens svakeste hjemmelag Iserlohn Roosters 2-0. Hele 9 bortematcher er tapt, kun 3 vunnet i ordinær tid (to vunnet etter spilleforlengelse).

Hjemmelaget har vært bunnsolide i sine siste hjemmekamper og skal ha kapasitet til å slå Hannover Scorpions uten bruk av spilleforlengelse. De har slått dagens motstander 3-2 borte tidligere i sesongen, og vi mener dette er en meget sannsynlig hjemmeseier. Oddsen er 1,65 og vi bruker den i en dobbel.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

3. Adler Mannheim - Hamburg Freezers
Ligaleder Adler Mannheim er også det sterkeste hjemmelaget i tysk hockey, og kan vise til 10 hjemmeseire i ordinær tid på 14 spilte. De er også ligaens formlag med 22 poeng på de ti siste matchene. Etter en periode der de ofte trengte spilleforlengelse for å avgjøre, er de tre siste hjemmematchene vunnet 4-0, 2-0 og 4-2 i ordinær tid.

Marcus Kink er suspendert. Han er tysk landslagsspiller og en sentral brikke, men det er mange gode spillere på dette laget og hans fravær skal ikke være verdens undergang.

Hamburg Freezers ligger som nummer seks på tabellen, men formen er ikke den helt store. 3 seire på de ti siste spilte er ikke godt nok, og 4 matcher er tapt i ordinær tid, ytterligere 2 i spilleforlengelse. De er bare det niende beste bortelaget og er inne i en periode der baklengsmålene renner inn. De tapte 2-6 borte mot Eisbären Berlin på tirsdag, 1-3 hjemme for samme lag to dager før, og hele 1-6 borte mot München før det.

Hjemmelaget er ligaens beste og formen er god. De møter et lag ute av form, og selv om sesongens to innbyrdes oppgjør viser at det har vært jevnt, tror vi klart mest på hjemmelaget denne gangen. Oddsen for hjemmeseier er 1,65 her også, og dette gir oss en dobbel til 2,72 og innsatsen blir 100 kroner denne gangen også. Spillefrist klokken 19.25.

3. Adler Mannheim - Hamburg 1,65 3,65 2,70
7. Straubing Tigers - Hannover 1,65 3,65 2,70

Total odds 2,72

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere