RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyskland vil kapre Kojonkoski

Mika Kojonkoski kan bli tysk landslagstrener fra og med neste år, hvis tyskerne får det som de vil. Men Norges Skiforbund har andre planer.

Finnens kontrakt med NSF går ut våren 2006, og tyskerne flørter med den finske suksesstreneren. Det vil imidlertid ikke NSF ha noe av. Allerede i neste uke har de avtalt et kontraktsmøte med Kojonkoski – i Oberstdorf.

Kojonkoski har tidligere gitt signaler på at han ønsker å fortsette som trener etter Torino-OL, og han er også åpen for hva som måtte komme av tilbud.

Tyskerne har ikke vunnet et verdenscuprenn siden 17. januar i fjor.

- Etter OL i Torino skal vi ha ny trener. Da er det helt naturlig at vi tar kontakt med Mika Kojonkoski. Han er kanskje den beste hopptreneren i verden. Det er ikke mange som er så dyktige som ham, sier Rudi Tusch til VG.

Kojonkoski selv vil ikke kommentere saken.

- Det er feil tid og feil sted for å snakke om dette nå. Det er VM og de norske hopperne jeg konsentrerer meg om, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere